Student & Balfotografering

Balfotografering & StudentfotograferingFotograf i Laholm Fotograf i Halmstad Fotograf i Båstad Fotograf i Helsingborg Fotograf i Ängelholm fotograf i Hallandfotograf i Skåne fotograf i Falkenbergfotograf i Kungsbackafotograf i göteborgfotograf i Stockholm Balfotografering & StudentfotograferingFotograf i Laholm Fotograf i Halmstad Fotograf i Båstad Fotograf i Helsingborg Fotograf i Ängelholm fotograf i Hallandfotograf i Skåne fotograf i Falkenbergfotograf i Kungsbackafotograf i göteborgfotograf i Stockholm Balfotografering & Studentfotografering Fotograf i Laholm Fotograf i Halmstad Fotograf i Båstad Fotograf i Helsingborg Fotograf i Ängelholm fotograf i Halland fotograf i Skåne fotograf i Falkenberg fotograf i Kungsbacka fotograf i göteborg fotograf i Stockholm

Att ta studenten eller att gå på studentbal är inget man gör så ofta i livet. Varför nöja dig med mammas mobilbild när du kan anlita en professionell fotograf för bal och studentfotograferingen och som har full fokus på just Dig. Dessutom kan leverera fina och högupplösta bilder som går att använda till tackkort, album, fotobok eller bild att ge bort till släkt och vänner. Och framförallt, så kan mamma och övrig släkt bara koppla av njuta av din student eller bal.

Student och bal fotografering bör helst tas utomhus där du trivs, ex. på stranden, i parken, hemma hos dig, eller i min hemmastudio som kan sättas upp var som helst.  Har du önskemål om annan valfri plats så går det självklart lika bra, det viktigaste är att just Du får vara i en miljö som känns bekväm.

Jag kan även vara med när du kommer gående på röda mattan tillsammans med din partner på din studentbal och då även ta lite bilder runt festplatsen eller annan valfri plats. 

Fotograf i Laholm Fotograf i Halmstad Fotograf i Båstad Fotograf i Helsingborg Fotograf i Ängelholm

Studentfotograferingen är smartast att ta ett par veckor före studentdagen. För de sista dagarna innan studenten har man mycket annat som tar upp tiden för fotografering och sen om man fotograferar samma dag som du tar studenten finns det risk att kläderna kan bli smutsiga etc. Vill du hellre ta bilder efter student dagen så går det givetvis också bra.

Balfotograferingen sker oftast samma dag som balen skall äga rum, speciellt om man är tjej pga. håruppsättning, smink, blommor m.m. För killar kan man ta bilderna någon eller några dagar innan då det inte är så mycket att ordna mer än kläder och en fin frisyr.

Tänk på att dagarna och veckorna går fort och att tiderna för fotografering bokas på väldigt fort, så glöm inte att boka in bal och studentfotograferingen i tid !

Prispaket för student 2022 hittar du här ( Extern länk) 

För att komma till galleriet med studentbilder, klicka här.

Comments are closed.