Information om porträttfotografering

Det finns många tillfällen i livet som man vill minnas och som är värda att bevaras. Ett porträtt är ett fint sätt att få dig och andra att komma ihåg speciella ögonblick i livet. Porträtt behöver inte bara vara på dig, familjen eller barnen, utan kan lika gärna vara en gruppbild på vännerna eller en vacker bild på ett troget och kärt husdjur.

Välj vilken stil som speglar den du är. Det kan vara mer traditionella klassiska porträttbilder som ger omsorgsfullt poserade och avslappnade bilder, de ger ett tidlöst porträtt som håller genom åren. Eller ett nutida porträtt i modernare stil, som ger ett unikt spontant porträtt med en nu känsla.

En porträttfotografering tar ungefär 60 minuter. Det ger oss gott om tid till en avslappnad fotografering, där vi hinner med att prova olika poser och byte av bakgrund och kläder. Men är det en fotografering av flera personer som fotograferas i olika grupperingar eller du har önskemål om flera olika miljöer, klädbyten eller liknande, kan fotograferingen ta längre tid. Då bör vi istället från början boka en längre tid för fotograferingen.

Var vi tar bilderna kan ha en stor inverkan på det färdiga resultatet, inte bara utseende mässigt, utan även hur avslappnad du som modell blir i olika miljöer. Fotograferingen kan ske i min portabla studio eller i ditt eget hem, och om vädret tillåter så kan vi även ta bilderna utomhus, som till exempel i en park eller vid havet m.m.

 

Efter fotograferingen

Inom en vecka (under högsäsong 2 veckor) efter fotograferingen kommer du få se provbilder från fotograferingen, detta via en lösenordsskyddad sida på Internet.

Om ni valt något av de olika bildpaketen kommer ni kunna välja ut ifrån dom bilderna i galleriet. I samband med att ni får hem de printade bilderna kommer ni även få med ett usb minne med alla bilder högupplöst som finns i galleriet utifall ni vill göra egna förstoringar framöver. 

Comments are closed.