Livestreaming

Jag har hållit på med livestreaming i flera år, men efterfrågan blev såklart större då vi fick en pandemi 2020 som tvingade allt fler företag och verksamheter att tänka om och välja att livestreama sina presentationer m.m efter hur det varit med pandemin. Men alla var inte bekväm med hur det skulle gå till. Att koppla upp en webbkamera direkt från datorn var ett alternativ som många använde sig av i början, men insåg rätt snabbt att det inte alltid fungerade så bra vare sig med bild eller ljud. När jag då blev förfrågan vad oftast den vanligaste frågan  –  ”Vi har försökt göra det så bra som möjligt, men insåg att det var svårare än vad vi trodde, så HUR kan vi nå ut på bästa sätt så det blir så proffesionellt som det bara går?”.  

Vi har erfarenhet av livestreaming, men kan även hjälpa dig med innehåll och upplägg. Jag har utrustning att livestreama från 4 olika kameror i HD-kvalité och ljud med antingen myggor eller andra mikrofoner. Har även ljus och effektljus för att ex lysa upp bakgrund, väggar etc. Fördelen med, (förutom att du får en bra och professionell presentation för dig och dina gäster i livestremingen) är att du bara kan fokusera på din presentation och släppa allt det tekniska och du kan försäkra dig om att du får ett bra ljud, har möjlighet till olika bildvinklar, loggor i bilden, filmklipp eller vad du önskar ska vara med. 

Vi filmar, dokumenterar och sänder live till sociala medier som Facebook, Instagram och YouTube, men även olika mötesplattformar som Google Meet, Zoom, Teams mm. 

Kontakta oss om du behöver professionell hjälp med att spela in, dokumentera eller sända live för att ändå nå ut till era kunder 

Eftersom varje uppdrag är unikt har vi inga paketpriser. Vi ser hellre att vi träffas och tillsammans utarbetar den bästa lösningen som blir bäst för Dig.  Givetvis kan vi ha digitalt möte om ni föredrar det.  

 

Varmt välkommen att kontakta mig för bokning av en konsultation där vi går igenom er presentation och era önskemål 

Comments are closed.