Porträtt

Det finns många tillfällen i livet som man vill minnas och som är värda att bevaras. Ett porträtt är ett fint sätt att få dig och andra att komma ihåg speciella ögonblick i livet. Porträtt behöver inte bara vara på dig, familjen eller barnen, utan kan lika gärna vara en gruppbild på vännerna eller en vacker bild på ett troget och kärt husdjur.

Välj vilken stil som speglar den du är. Det kan vara mer traditionella klassiska porträttbilder som ger omsorgsfullt poserade och avslappnade bilder, de ger ett tidlöst porträtt som håller genom åren. Eller ett nutida porträtt i modernare stil, som ger ett unikt spontant porträtt med en nu känsla.

En porträttfotografering tar ungefär 60 minuter. Det ger oss gott om tid till en avslappnad fotografering, där vi hinner med att prova olika poser och byte av bakgrund och kläder. Men är det en fotografering av flera personer som fotograferas i olika grupperingar eller du har önskemål om flera olika miljöer, klädbyten eller liknande, så kan fotograferingen ta längre tid. Då bör vi istället från början boka en längre tid för fotograferingen.

Var vi tar bilderna kan ha en stor inverkan på det färdiga resultatet, inte bara utseende mässigt, utan även hur avslappnad du som modell blir i olika miljöer. Fotograferingen kan ske i min portabla studio eller i ditt eget hem, och om vädret tillåter så kan vi även ta bilderna utomhus, som till exempel i en park eller vid havet m.m.

 

Efter fotograferingen

Inom någon 2-3 dagar (max en vecka) efter fotograferingen så kommer du få se provbilder från fotograferingen, detta via en lösenordsskyddad sida på Internet.

Jag mailar er de lågupplösta bilder som ni gillar ifrån alla tagna bilder under fotograferingen. De passar utmärkt till att dela med sig av på Facebook, e-post, digitala fotoramar eller ha med sig på mobiltelefonen.

Ombokning pga sjukdom

Det är inga problem med att boka om fotograferingen om du blir sjuk eller något annat akut inträffar, hör bara av dig 24 timmar innan fotograferingen, så bokar vi om den till en annan dag. Om vädret är dåligt och vi har en bokad utomhusfotografering, så kommer jag kontakta dig och höra hur du vill göra. Det vill säga om du vill flytta fotograferingen inomhus eller om du vill boka om till en annan dag.

 

 

Comments are closed.