Film

 

Med en unik bröllopsfilm som fångar vackra ögonblick, människor och omgivningar från er stora dag kan ni sen sitta och titta på den om och om igen och minnas tillbaks från er stora dag då ni gifte er. 

Varje bröllop har en egen historia och jag älskar att ge brudparet någonting att se tillbaka på år efter år.

 

Ni kan givetvis boka mig som enbart videofotograf till ert bröllop om så önskas. Är jag där i enbart syfte med att filma så kommer jag få med mer av alla ögonblick än när jag är där som både fotograf och videofotograf. Jag eftersträvar alltid att fånga alla de ögonblick som gör er bröllopsdag till den bästa dagen i era liv. Allt från dagens alla känslor framme vid altaret till gästernas skratt och jubel under festen.

Förutom 2-3 fasta kameror som placeras från olika platser för att fånga så många ögonblick har jag också en drönare som jag filmar med för bästa kvalité samt det ger en annan känsla när man kan blanda fantastiska vyer av omgivningarna. (mer information om drönarfilmning finns i min bröllopsbroschyr som du hittar HÄR )

Om jag finns ledig för ert bröllop så bestämmer vi in en konsultation där vi träffas förslagsvis över en fika hemma hos er, alternativt på ett café för att diskutera just er bröllopsdag. Bor ni i andra delar av Sverige är ex. Google Meet eller annat plattform ett smidigt alternativ.

Det är bra för oss att lära känna varandra innan bröllopsdagen så att vi känner oss trygga i varandras sällskap. Vi pratar igenom er dag och om ni har några speciella önskemål inför bröllopsfilmen. Jag gör ett noggrant körschema för filmningen tillsammans med er så vi kan skapa skapa just den film ni vill ha.

På er bröllopsdag är det sen viktigt att ni njuter av er stora dag och bara slappnar av. Även som filmfotograf jobbar jag alltid med att synas så lite som möjligt under dagen, men ändå kunna fånga de viktigaste ögonblicken.


( OBS! Prislistan är uppdaterad från 1 Juli 2022 )

Musik blir den upptagna på plats i kyrka, önskar annan musik blir det royalty fri musik.

Ljudinspelning sker från externa mikrofoner på kamerorna för bästa ljudupptagning oavsett nära eller på långt avstånd. 

 

(Film inspelad i HD1080 (glöm inte ändra i spelaren så du ser filmen i HD kvalité)

 

Välkommen att kontakta mig för bokning av en digital konsultation där vi går igenom er vigsel och era önskemål 

Comments are closed.